Направи го сам
Лайфхакове, майсторски класове, полезни съвети, рецепти.
У дома » Занаятчийски техники » Декор » Идеи за декор » Декоративна композиция от клони
Декоративна композиция от клони


По време на последното почистване, за да комбинирам бизнеса с удоволствието, събрах сухи клони. Имах идея да боядисам клоните в змийски цвят и да направя от тях декоративна композиция за предстоящата година на змията. В резултат на това опростих идеята, за да не претоварвам занаята с ярки цветове. Оказа се просто, но според мен елегантно. Преценете сами.

За да направя тази композиция ми трябваха:
Сухи клони - извити и прави,
градински ножици,
Спрей боя в три цвята,
Червена акрилна боя,
четка,
Ваза.

Както се оказа, клоните, паднали от овошките, се оказаха по-възлести и криви. Взех само няколко от тях. Необходимо е да отрежете клоните от клоните с ножици за подрязване и да ги подравните приблизително по размер.С помощта на спрей боя боядисайте клоните в няколко неутрални цвята. Използвах матово сиво, сребристо и черно. Трябва да се каже, че консумацията на боя при боядисване на клони е наистина висока, така че е по-препоръчително да ги боядисвате заедно, в ръка, а не един по един.Боядисаните клони вече могат да бъдат подредени поотделно, така че да изсъхнат по-бързо.Използвайки ярка акрилна боя, прилагаме змийски модел върху отделни клони. В моя случай това са червени ивици. Отново исках да оцветя всички клони, но ми се стори прекалено плашещо. Занаятът в сиви, черни и червени цветове се вписва доста хармонично в интериора. Вазата също трябва да е неутрална, за да не отвлича вниманието от композицията. Кристалът или стъклото работят чудесно.Ако не се страхувате от тези влечуги, опитайте се да реализирате идеята за серпентариум, където всяка пръчка ще бъде боядисана в цветовете на определен вид отровна змия. Трябва да изглежда ярко и страшно!

Коментирайте
 • папионкаУсмихни сесмее сеИзчервяванеусмивкаотпуснат отпуснатусмивка
  сърце_очиkissing_heartцелуване_затворени_очизачервенаоблекченудовлетворенусмивка
  намигвамизплезен_език_намигащо_окоизплезен език затворени очиухиленцелуванеизплезен_езикспящ
  притесненнамръщенизмъченотворена устагримасаобърканпритихнал
  безизразеннезабавенsweat_smileпотразочарован_облекченуморенпасивен
  разочарованобърканстрахливстудена потупорствамплачаридание
  радостудивенвикуморено_лицеядосаняросттриумф
  сънливвкусномаскаслънчеви очилазамаяно_лицеимпусмихнат_имп
  неутрално_лицеno_mouthневинен
5+две=
Коментари (0)

Домашна дъвка за ръце – HandGum | Направи го сам

Как да направите градинска лампа от PVC тръба

Бродираното сърце е страстно доказателство за вашата любов! | Направи го сам

Как да направите дръжка за нож от тапи със собствените си ръце

«Направете го сами - със собствените си ръце» - сайт за интересни домашно приготвени продукти от скрап материали и предмети в домашни условия. Стъпка по стъпка майсторски класове със снимки и описания, технологии, лайфхакове - всичко, от което се нуждае истински майстор или просто занаятчия за ръкоделие. Занаяти с всякаква сложност, голям избор от направления и идеи за творчество.

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня