Направи го сам
Лайфхакове, майсторски класове, полезни съвети, рецепти.
За да построите гараж с размери 4х6 м, се нуждаете от бетонни колони и плочи от евроограда. Не се наложи да поръчваме плочи, тъй като имаме собствен цех за производство на плочи. Необходимо е да поръчате плочи и стълбове според размера на избрания гараж. Мястото трябва да е удобно за влизане и излизане на автомобили. Също така е необходимо да се координира със съседите, за да не изпитват неудобства.

Гараж от евроограда


Ако сте избрали място за изграждане на гараж и сте се съгласили за всичко, остава само да намерите реномирана компания във вашия град и да поръчате материала. Eurofence плочите трябва да са гладки, без пори. В резултат на влагата водата прониква в порите и се превръща в лед в случай на замръзване. Следователно съществува риск от разрушаване на плочата. Стандартната плоча е с размери 200x50x4 и тегло най-малко 70 кг. Плочите трябва да имат правилна армировка, която за съжаление може да се провери само на място. Без армировка качеството на плочите е ниско, а здравината и надеждността естествено намаляват.

Гараж от евроограда

Гараж от евроограда


Монтирахме гараж в близост до къщата. Всичко е показано на снимките. Първо, по периметъра на гаража бяха монтирани бетонни стълбове, след което бяха запълнени с циментова замазка.Монтажът е бърз и лесен. Такъв гараж може лесно да бъде демонтиран и инсталиран на друго място. Всеки участък се състои от четири плочи с височина 2 м. След това гората е подготвена, монтирана върху плочите и подсилена с влагоустойчив шперплат. Можете да поставите меки плочки, подови настилки, плочи, каквото искате върху шперплат. Направихме гаража буквално за ден, при положение, че плочите и материалът вече бяха готови. Поне изглежда добре и колата не е на улицата. Нашата снимка на гараж от евроограда.

Гараж от евроограда
Коментирайте
 • папионкаУсмихни сесмее сеИзчервяванеусмивкаотпуснат отпуснатусмивка
  сърце_очиkissing_heartцелуване_затворени_очизачервенаоблекченудовлетворенусмивка
  намигвамизплезен_език_намигащо_окоизплезен език затворени очиухиленцелуванеизплезен_езикспящ
  притесненнамръщенизмъченотворена устагримасаобърканпритихнал
  безизразеннезабавенsweat_smileпотразочарован_облекченуморенпасивен
  разочарованобърканстрахливстудена потупорствамплачаридание
  радостудивенвикуморено_лицеядосаняросттриумф
  сънливвкусномаскаслънчеви очилазамаяно_лицеимпусмихнат_имп
  неутрално_лицеno_mouthневинен
5+две=
Коментари (3)
 1. Рим
  #1 Рим гости 31 декември 2016 г. 12:44 ч
  2
  Аз самият се замислих много креативно и намерих тази връзка.
 2. Дима
  #2 Дима гости 5 декември 2017 г. 08:58 ч
  0
  Мммм, това не е преглед
 3. Вадим
  #3 Вадим гости 24 декември 2017 г. 22:38 ч
  4
  Колко дълбоко са били заровени стълбовете? Колко са дълги? Какво използвахте на пода на гаража? Как ще се справите с надигането на почвата през зимата? Ако водата е близо и стълбовете не са вкопани дълбоко и долната корона на плочите лежи на земята, тогава тя ще се разпадне за една зима.

Разядка с кайма Minutka, на която не може да се устои

7 самоделни Wi-Fi антени за комуникация на километри

Направи си сам - занаяти и майсторски класове | Страница 211

Lifehacks, които ще улеснят живота на домашен майстор

«Направете го сами - със собствените си ръце» - сайт за интересни домашно приготвени продукти от скрап материали и предмети в домашни условия. Стъпка по стъпка майсторски класове със снимки и описания, технологии, лайфхакове - всичко, от което се нуждае истински майстор или просто занаятчия за ръкоделие. Занаяти с всякаква сложност, голям избор от направления и идеи за творчество.

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня