Направи го сам
Лайфхакове, майсторски класове, полезни съвети, рецепти.
Направи си сам пощенска картичка с помощта на технология скрапбукинг - истинско произведение на изкуството. И всеки може да направи този шедьовър, основното е да знаете някои тайни и да подготвите всичко необходимо.

Празнична картичка


Акварелната хартия работи много добре за картички. Той е текстуриран, приятен на допир и се огъва добре на две половини. От лист хартия изрежете квадрат със страна 22 см. Можете да използвате обикновени ножици или специален нож за хартия.Огъваме получената основа в средата, за да образуваме правоъгълник със страни 22 и 11 см.Започваме да изрязваме цветната подложка. Първо вземете лист лилава хартия, очертайте върху него правоъгълник със страни 21 и 10 см и го изрежете. Ще ни трябват 4 такива заготовки.Следващата цветна подложка ще намалее с 0,5 см от всяка страна. На лист зелена хартия очертаваме правоъгълник със страни съответно 20 и 9 см. Изрежете 4 правоъгълника от зелена хартия.Когато всички заготовки са готови, те могат да бъдат залепени към основата. От ръба на всяка страна трябва да отстъпите на 0,5 см. Това измерване може да бъде отбелязано на пощенската картичка от всяка страна с игла, за да не оставите следа от молив или химикал.Хартията залепва добре върху обикновена лепилна пръчка. Няма да деформира продукта и няма да остави следи. Първо залепваме лилавия лист; след това отново се отдръпваме от ръба (сега от лилавия лист) 0,5 и залепваме зеления правоъгълник.Вземете лист акварелна хартия с размери 7,5 на 22 см и фигурен перфоратор. От горната и долната страна минаваме през правоъгълника с перфоратор. Залепете получения ажурен лист към пощенската картичка.
От дясната страна на пощенската картичка ще се появи поздравителен надпис, но трябва да подготвите основата за него. Отпечатваме надписа „Честит рожден ден“ на лист зелена хартия. Размерите на този правоъгълник са 10 на 2 см. Това означава, че следващите листове ще бъдат увеличени с 1 см, за да се запази полето от 0,5 см. От акварелна хартия изрязваме правоъгълник с размери 11 на 3 см и 12 на 4 см. см от лилава хартия.Залепете всички изрезки заедно.започвайки от по-голям размер и завършвайки с малък,с надпис.Нека започнем да украсяваме нашата картичка. Всички видове панделки, полумъниста и цветя ще бъдат полезни за това.Тънка лилава панделка е залепена в средата на картичката в центъра на фигурната заготовка. Отгоре е комбинация с честитки.Картичката ще бъде украсена с розови цветя. По-добре е да залепите техните центрове, полумъниста, с лепило Moment. Цветята могат да бъдат равномерно разпределени по цялата повърхност или да бъдат поставени наблизо.Залепваме едно цвете отвътре, за да украсим бъдещи поздравления.Украсяваме ъглите на поздравителния надпис с по-големи половинки.Нашата пощенска картичка е готова.

Коментирайте
 • папионкаУсмихни сесмее сеИзчервяванеусмивкаотпуснат отпуснатусмивка
  сърце_очиkissing_heartцелуване_затворени_очизачервенаоблекченудовлетворенусмивка
  намигвамизплезен_език_намигащо_окоизплезен език затворени очиухиленцелуванеизплезен_езикспящ
  притесненнамръщенизмъченотворена устагримасаобърканпритихнал
  безизразеннезабавенsweat_smileпотразочарован_облекченуморенпасивен
  разочарованобърканстрахливстудена потупорствамплачаридание
  радостудивенвикуморено_лицеядосаняросттриумф
  сънливвкусномаскаслънчеви очилазамаяно_лицеимпусмихнат_имп
  неутрално_лицеno_mouthневинен
3+три=
Коментари (0)

Как да си направим домашен квас

Необичайно фенерче. | Направи го сам

Как да възстановите LED лампа

Зелена фиби | Направи го сам

«Направете го сами - със собствените си ръце» - сайт за интересни домашно приготвени продукти от скрап материали и предмети в домашни условия. Стъпка по стъпка майсторски класове със снимки и описания, технологии, лайфхакове - всичко, от което се нуждае истински майстор или просто занаятчия за ръкоделие. Занаяти с всякаква сложност, голям избор от направления и идеи за творчество.

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня