Направи го сам
Лайфхакове, майсторски класове, полезни съвети, рецепти.
У дома » Настояще » Торта от памперси » Количка от еднократни пелени
Количка от еднократни пелени или памперси е не само оригинален, но и функционален подарък. В края на краищата такава количка винаги може да бъде разопакована и всички включени в нея аксесоари да се използват по предназначение. Напоследък при среща с родилка от родилния дом с бебе става все по-важно да подарите нещо различно от прословутия букет цветя. настояще изработени от пелени и елементи от детско облекло. Този подарък е подходящ не само за бебе, но и за по-голямо дете, основното е да вземете решение за размера на пелените. Колички от памперси се подаряват за кръщенета,именни дни и рождени дни на деца от 0 до година и половина.

Количка от еднократни пелениЗа да направите количка от пелени ще ви трябва:
- еднократни пелени – средна опаковка
- пелена – 1 бр
- жилетка или блуза – 1 бр
- носна кърпичка – 1 бр
- пелена или бебешки чаршаф – 1 бр
- картон за направа на рамка
- телбод, безопасни игли
- каучук
- панделки за декорация
- играчки или детска козметика по желание
- опаковъчна хартия

1. Правим рамката на количката. Вземете лента от картон с дължина 60-70 см и височина 10-15 см. Свързваме краищата на лентата с телбод, образувайки овал.Разпъваме еластична лента върху получения картонен пръстен.2. Покриваме картонената заготовка с пелени, както е показано на фигурата. Вмъкваме пелени вътре в овала, така че да се образува плътно дъно.3. Покрийте дъното с носна кърпичка.
4. Сгънете бебешка пелена или чаршаф в шал и го увийте около картонената рамка с пелени. Това трябва да се направи възможно най-плътно. Закрепваме краищата на пелената (чаршафа) с безопасни игли и пъхаме останалия плат между дъното и стените на количката.5. Да преминем към направата на качулката. За да направите това, изрежете лента от картон, огънете я в дъга и я поставете между стените на количката и дъното. Поставяме пелени върху картонена лента и драпираме всичко с блуза или жилетка, като я закрепваме с безопасни игли.6. Изработка на дръжката на количката. За дръжката се нуждаем от лента от картон, плътно увита с тиксо, която се вкарва между стените на количката и дъното.
7. Украсете количката с панделки. Нанесете козметика или играчки.Вашият подарък е готов! Остава само да изберете подходящата опаковка за подарък.

Коментирайте
 • папионкаУсмихни сесмее сеИзчервяванеусмивкаотпуснат отпуснатусмивка
  сърце_очиkissing_heartцелуване_затворени_очизачервенаоблекченудовлетворенусмивка
  намигвамизплезен_език_намигащо_окоизплезен език затворени очиухиленцелуванеизплезен_езикспящ
  притесненнамръщенизмъченотворена устагримасаобърканпритихнал
  безизразеннезабавенsweat_smileпотразочарован_облекченуморенпасивен
  разочарованобърканстрахливстудена потупорствамплачаридание
  радостудивенвикуморено_лицеядосаняросттриумф
  сънливвкусномаскаслънчеви очилазамаяно_лицеимпусмихнат_имп
  неутрално_лицеno_mouthневинен
3+три=
Коментари (0)

4 начина за покълване на резници. Избор на най-доброто

Как да възстановите износения пластмасов интериор на автомобила

Брошка от сатен и сатенени панделки | Направи го сам

Как да направите градинска лейка от кутия и рязане на тръба

«Направете го сами - със собствените си ръце» - сайт за интересни домашно приготвени продукти от скрап материали и предмети в домашни условия. Стъпка по стъпка майсторски класове със снимки и описания, технологии, лайфхакове - всичко, от което се нуждае истински майстор или просто занаятчия за ръкоделие. Занаяти с всякаква сложност, голям избор от направления и идеи за творчество.

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня