Направи го сам
Лайфхакове, майсторски класове, полезни съвети, рецепти.
За работа ще ви трябва: бутилка шампанско, боя на водна основа, гъба, различни панделки, мъниста, добитък или цветна самозалепваща лента, ножици, гел супермомент, конци, игла.

1. Вземете бутилка шампанско и махнете етикета. Най-лесният начин да направите това е да поставите бутилката във вода за няколко часа, тогава стикерите не се късат и се отстраняват много лесно. Ако на места все още е останало лепило, отстранете го с гъба.
2. Избършете добре бутилката.
3. Вземете самозалепваща лента или цветна самозалепваща лента (предпочитам последното, тъй като при боядисване е по-добре да виждате краищата, които не е необходимо да излизате отвъд) и дайте на нашата дама деколте.

Сватбено шампанско


4. С помощта на гъба боядисайте бутилката. За да гарантираме, че боята лежи равномерно и няма празнини, боядисваме бутилката няколко пъти. Всеки слой боя трябва да изсъхне, преди да може да се нанесе следващият.
5. Когато бутилката изсъхне, внимателно отстранете залепващата лента. Предимството на боята на водна основа е, че дори и да не сте боядисали много внимателно и да има малки дефекти, всичко се поправя много лесно. Просто избършете с влажна кърпа и отстранете малките несъвършенства.
6. Време е да украсите шампанското с панделки.

7. Измерете необходимите дължини на лентата, изрежете и залепете. Работим внимателно, за да не оставим грозни петна по повърхността.
8. Оформяме малко цвете от парче панделка, хващаме го с конци и го залепваме, прикрепяме останалата част от панделката към бутилка шампанско в произволна форма.

9. За да изглежда бутилката по-деликатна, реших да украся капака с малък пух.10. Когато всички панделки са здраво залепени, украсете бутилката с малък брой мъниста.
11. Оставете лепилото да изсъхне добре и нашата празнична бутилка шампанско е готова.

Коментирайте
 • папионкаУсмихни сесмее сеИзчервяванеусмивкаотпуснат отпуснатусмивка
  сърце_очиkissing_heartцелуване_затворени_очизачервенаоблекченудовлетворенусмивка
  намигвамизплезен_език_намигащо_окоизплезен език затворени очиухиленцелуванеизплезен_езикспящ
  притесненнамръщенизмъченотворена устагримасаобърканпритихнал
  безизразеннезабавенsweat_smileпотразочарован_облекченуморенпасивен
  разочарованобърканстрахливстудена потупорствамплачаридание
  радостудивенвикуморено_лицеядосаняросттриумф
  сънливвкусномаскаслънчеви очилазамаяно_лицеимпусмихнат_имп
  неутрално_лицеno_mouthневинен
5+две=
Коментари (0)

Мънистен смърч клон | Направи го сам

Играчка за коледна елха от електрическа крушка „Зайче” | Направи го сам

Инструкции за ремонт, интересни прегледи на оборудване, устройства за разглобяване | Страница 16

Три домашно направени инструмента „Направи си сам“.

«Направете го сами - със собствените си ръце» - сайт за интересни домашно приготвени продукти от скрап материали и предмети в домашни условия. Стъпка по стъпка майсторски класове със снимки и описания, технологии, лайфхакове - всичко, от което се нуждае истински майстор или просто занаятчия за ръкоделие. Занаяти с всякаква сложност, голям избор от направления и идеи за творчество.

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня